Σχεδιασμός UX / UI

Σχεδιάζοντας την εμπειρία του χρήστη

Ο σκοπός ενός ιστότοπου δεν είναι μόνο να φαίνεται καλός, αλλά πρέπει επίσης να είναι αποτελεσματικός. Στην Differend συνδυάζουμε την επαγγελματική αισθητική με καινοτόμες λύσεις.

Συνήθως, το πρώτο σημείο επικοινωνίας, μεταξύ μιας επιχείρησης και ενός πελάτη, είναι όλο και συχνότερα ο ιστότοπος της επιχείρησης. Και όπως είναι γνωστό, η πρώτη εντύπωση κάνει την διαφορά, ειδικά εάν πρόκειται για πώληση. Στην Differend δεν δημιουργούμε απλώς μια ωραία σελίδα. Οι σχεδιαστικές λύσεις που ακολουθούμε είναι με βάση το UI και UX, ώστε να μπορέσουμε να μετατρέψουμε τους απλούς επισκέπτες της σελίδας σας, σε πελάτες.

Η εμπειρία χρήστη (UX) παίζει ένα πολύ σημαντικό ρόλο στη συνολική απόδοση του ιστότοπού σας. Ένας επισκέπτης που δυσκολεύεται με την δομή του ιστοτόπου είναι λιγότερο πιθανό να μείνει , πόσο μάλλον να αγοράσει από αυτήν. Μια ολοκληρωμένη ανάλυση UX περιλαμβάνει έρευνα των επισκεπτών, ανάλυση συμπεριφοράς των επισκεπτών καθώς και έλεγχο του ιστοτόπου για τον εντοπισμό δύσχρηστων στοιχείων.

Η Εμπειρία χρήστη (UX) θεωρείτε ως ο # 1 παράγοντας στην απόδοση του SEO.

Ο ιστότοπός σας είναι ο καθρέφτης της επιχείρησής σας και η εμπειρία των επισκεπτών του ιστότοπού σας, επηρεάζει άμεσα τον τρόπο που βλέπουν την επιχείρησή σας. Φανταστείτε να γνωρίζετε γιατί κανείς δεν μπαίνει να αγοράσει από το φυσικό σας κατάστημα. Αυτή η δυνατότητα σας δίνεται όταν γνωρίζεται τα λάθη στο UX!

Let's build great things together!

Fill out this form and one of our client success managers will contact you within 24 hours. We have notifications set to make sure your message is received.