ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

100% Επιδότηση για την δημιουργία e-shop

Το πρόγραμμα οικονομικής ενίσχυσης αφορά υφιστάμενες μικρομεσαίες επιχειρήσεις, οι οποίες θα βοηθηθούν ώστε να αναπτύξουν ηλεκτρονικά καταστήματα προωθώντας με αυτόν τον τρόπο και τον ψηφιακό μετασχηματισμό της ελληνικής επιχειρηματικότητας, η συντριπτική πλειονότητα της οποίας αποτελείται από μικρές και πολύ μικρές επιχειρήσεις.

Ύψος επιδότησης

Η χρηματοδότηση καλύπτει το 100% της δαπάνης εως 5000€ για:
» Δημιουργία του ηλεκτρονικού καταστήματος
» Server φιλοξενίας λογισμικού
» Προμήθεια εξοπλισμού
» Ανάπτυξη ψηφιακής πολιτικής ασφάλειας
» Υποβολή φακέλου

Δικαιούχοι

Δικαιούχοι της επιδότησης, είναι επιχειρήσεις που πληρούν τα εξής:
» Έχουν ως κύρια Δραστηριότητα, στην έδρα ή στο υποκατάστημα, ή ως δραστηριότητα με τα μεγαλύτερα έσοδα τον κλάδο του λιανικού εμπορίου (ΚΑΔ 47 και Αναλυτικοί αυτού)
» Διατηρούν φυσικό κατάστημα λιανικής πώλησης ειδών, δηλαδή εμπορικό χώρο που υποδέχεται και εξυπηρετεί πελάτες
» Οι υφιστάμενες επιχειρήσεις πρέπει να έχουν μείωση τουλάχιστον 20% στον κύκλο εργασιών τους κατά το 4ο τρίμηνο του έτους 2020 σε σχέση με το αντίστοιχο τρίμηνο του έτους 2019
» Να έχει ανασταλεί η λειτουργία της έδρας ή/και των υποκαταστημάτων για τουλάχιστον μία ημέρα στο διάστημα από την Τετάρτη 18 Μαρτίου 2020 και εφεξής
» Να υποβάλουν μία επενδυτική πρόταση ανά Α.Φ.Μ.
» Να πληρούν τις προϋποθέσεις εφαρμογής του Καν. 1407/2013

Προϋποθέσεις

Το e-shop για να επιδοτηθεί πρέπει:
» Να λειτουργεί σε 2 γλώσσες
» Να λειτουργεί σε περιβάλλον κινητών συσκευών – mobile responsive ή dedicated mobile version
» Να συνοδεύεται από τα εξής λογισμικά: παραγγελιοληψίας, αποθήκης και ηλεκτρονικών πληρωμών
» Να διασφαλίζει την πρόσβαση των ατόμων με αναπηρία (ΑμΕΑ) στο σύνολο των προσφερόμενων ηλεκτρονικών υπηρεσιών

Υπηρεσίες

Αναλαμβάνουμε για εσάς:
» Τη δημιουργία του e-shop
» Την χορήγηση των απαραίτητων λογισμικών
» Τη φιλοξενία και την ασφαλή λειτουργία του
» Την προμήθεια όλου του απαραίτητου εξοπλισμού
» Την υποβολή του φακέλου για την επιδότηση

Επιλέξιμες Δαπάνες

Στην περίπτωση αναβάθμισης υφιστάμενου ηλεκτρονικού καταστήματος (e-shop) που διέθετε η επιχείρηση πριν τις 18/3/2020 δεν είναι επιλέξιμες οι δαπάνες προμήθειας εξοπλισμού το συνολικό ποσό επιχορήγησης στην επιχείρηση δεν μπορεί να υπερβεί το ποσό των 1.500 ευρώ.

Ως έναρξη επιλεξιμότητας δαπανών ορίζεται η 18η Μαρτίου 2020, συνεπώς, το σύνολο των επιλέξιμων δαπανών , θα πρέπει να έχει εκκινήσει ως Φυσικό και Οικονομικό αντικείμενο από την ημέρα αυτή και μετά.

Το πρόγραμμα επιδοτεί τις ακόλουθες δαπάνες:

» Εξοπλισμός Πληροφορικής (μόνο για νέα ηλεκτρονικά καταστήματα) - Έως 30% του συνολικού προϋπολογισμού
Σύμφωνα με τον Οδηγό, Εξοπλισμός θεωρούνται τα παρακάτω:
  1. Εξυπηρετητές /διακομιστές (server) για τη φιλοξενία εφαρμογών - λογισμικού απαιτούμενου για την δημιουργία/αναβάθμιση και λειτουργία ηλεκτρονικού καταστήματος, με τα συνοδευτικά στοιχεία του (πληκτρολόγια, οθόνη, κλπ.) και το απαιτούμενο λειτουργικό σύστημα. Επιτρέπεται και η απόκτηση με τη μορφή του Infrastructure as a Service (IAAS). Στην περίπτωση απόκτησης με την μορφή Infrastructure as a Service (IAAS), επιλέξιμο είναι το κόστος για ένα έτος.
  2. Ηλεκτρονικοί Υπολογιστές (Desktop/Laptop).
  3.Άλλος τεχνολογικός εξοπλισμός σχετικός με την δημιουργία/αναβάθμιση και την λειτουργία ηλεκτρονικού καταστήματος (π.χ. εξοπλισμός Δικτύου, Bar code readers, εκτυπωτές, κλπ.).

» Λογισμικό - Έως 100% του συνολικού προϋπολογισμού
Σύμφωνα με τον Οδηγό, Λογισμικό θεωρούνται τα παρακάτω:
  1.Υπηρεσίες σχεδιασμού, ανάπτυξης και διαχείρισης ηλεκτρονικού καταστήματος e-shop. Θα πρέπει να λειτουργεί σε 2 γλώσσες, καθώς και σε περιβάλλον κινητών συσκευών – mobile responsive ή dedicated mobile version και να ενσωματώνει λειτουργίες παραγγελειοληψίας (καλάθι), αποθήκης (ποσότητα ειδών) και ασφαλών ηλεκτρονικών πληρωμών (redirect σε τραπεζικό περιβάλλον).
  2.Ανάπτυξη ή/και πιστοποίηση ψηφιακής πολιτικής ασφάλειας.

ΚΛΕΙΣΤΕ ΕΝΑ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΟ
ΡΑΝΤΕΒΟΥ

ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ ESHOP

e-shop

» Ταχύτερη διαδικασία αγοράς
» Μείωση εξόδων
» Προσιτή διαφήμιση και μάρκετινγκ

» Ευελιξία για τους πελάτες
» 24/7 κατάστημα
» Χωρίς γεωγραφικούς περιορισμούς προσέγγισης

» Ταχύτερη ανταπόκριση στις απαιτήσεις αγοραστή / αγοράς
» Αρκετοί τρόποι πληρωμής

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ DIFFEREND

Χρειάζεστε έναν ιστότοπο που είναι κάτι περισσότερο από ένα απλό διαφημιστικό φυλλάδιο, θα πρέπει να έχει έναν ξεκάθαρο στόχο, την πώληση!

e-shop

Στην DIFFEREND γνωρίζουμε τις συνολικές απαιτήσεις μιας επιχείρησης στην διαδικτυακή της παρουσία. Έχοντας εμπειρία πάνω από 10 χρόνια στην δημιουργία e-shop με περισσότερους από 200 ικανοποιημένους πελάτες φτιάχνουμε για μία επιχείρηση το κατάλληλο προϊόν. Ένα εύχρηστο, καλαίσθητο και πλήρες e-shop είναι το πλέον απαραίτητο εργαλείο μιας επιχείρησης λιανικής.

Το νέο πρόγραμμα του ΕΣΠΑ e-λιανικο δίνει την δυνατότητα να αποκτήσετε σήμερα, πλήρως επιδοτούμενα, το δικό σας ηλεκτρονικό κατάστημα. Αναλαμβάνουμε για εσάς όλες τις απαραίτητες ενέργειες. Επικοινωνήστε μαζί μας και μάθετε πως μπορείτε εγγυημένα να ενταχθείτε.

e-shop

Λύσεις E-Commerce για B2B και B2C

Είτε εξυπηρετείτε τις συνεργαζόμενες επιχειρήσεις είτε τους τελικούς χρήστες, η Differend σάς βοηθά να επεκτείνετε την επιχείρησή σας με τις καλύτερες και πιο κατάλληλες λύσεις ηλεκτρονικού εμπορίου B2C και B2B. Στόχος μας είναι η δημιουργία ενός ιστότοπου ηλεκτρονικού εμπορίου (e-shop) γρήγορο και συμβατό (responsive) για όλες τις συσκευές.

e-shop

E-Commerce Shopping Cart Development

Ως εταιρεία ανάπτυξης ηλεκτρονικού εμπορίου, κατανοούμε την ανάγκη να έχετε ένα ελκυστικό και φιλικό προς το χρήστη ηλεκτρονικό κατάστημα, επομένως, εστιάζουμε στη δημιουργία ενός πλούσιου σε χαρακτηριστικά και έξυπνου σχεδιασμού καλαθιού αγορών για να κάνουμε την ιδέα σας σε πραγματικότητα.

e-shop

Ασφαλής Διασύνδεση Συναλλαγών

Το ηλεκτρονικό σας κατάστημα χρειάζεται μια ασφαλή πύλη πληρωμών (payment gateway) που θα επιτρέπει στους πελάτες σας να πραγματοποιούν τις αγορές τους γρήγορα και με ασφάλεια.

e-shop

E-Commerce Platform Development

Στην Differend διαθέτουμε μεγάλη εμπειρία με τις περισσότερες πλατφόρμες ηλεκτρονικού εμπορίου για την ανάπτυξη ενός διαδικτυακού καταστήματος. Λαμβάνοντας υπόψη τον στόχο της επιχείρησής σας, το όραμα και τις προσδοκίες σας, σας βοηθάμε ακόμη και να αποφασίσετε την πιο κατάλληλη πλατφόρμα ηλεκτρονικού εμπορίου για την επιχείρησή σας.

e-shop

Feature Extension, συντήρηση & υποστήριξη

Στην Differend ειδικευόμαστε στην υποστήριξη καθώς στην επέκταση δυνατοτήτων (feature extensions) και μπορούμε να χειριστούμε όλες τις πτυχές του διαδικτυακού σας καταστήματος. Από την παρακολούθηση ιστότοπων 24/7, τις τακτικές ενημερώσεις και τις δοκιμές, τη βελτιστοποίηση ταχύτητας έως την επιδιόρθωση σφαλμάτων, την τροποποίηση θεμάτων (themes), τη βελτιστοποίηση κώδικα, τη διαχείριση καταστημάτων, τη φιλοξενία ιστότοπων και τη βοήθεια βελτιστοποίησης SEO, μπορούμε να καλύψουμε κάθε σας ανάγκη. Επιλέγοντας μας, μπορείτε να είστε σίγουροι ότι θα λάβετε τις κορυφαίες υπηρεσίες υποστήριξης και συντήρησης για το κατάστημα ηλεκτρονικού εμπορίου σύμφωνα με τις απαιτήσεις σας..

ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ Newsletter

Πατώντας το κουμπί Εγγραφή αποδέχεστε την καταχώρηση των δεδομένων σας στη λίστα επικοινωνίας μας.
Δεσμευόμαστε ότι οποιαδήποτε στιγμή εσείς το επιθυμείτε, μπορείτε να διαγραφείτε από αυτήν.
Εθνικής Αντιστάσεως 84, Χαλάνδρι
+30 211 182 3461